0611793838

Tijdelijke opslag Alkmaar

Bent u op zoek naar tijdelijke opslag Alkmaar en omgeving? Welkom bij Ruma Verhuur.

Tijdelijke opslag voor de omgeving van Alkmaar huurt u natuurlijk bij Ruma Verhuur. Voor ons nieuwe pand in Schagen reserveert u gemakkelijk en snel een opslagruimte online. Het pand beschikt over een uitgebreid aanbod van verschillende tijdelijke opslagruimtes en is van alle gemakken voorzien. Alle spullen staan droog en warm, worden 100% beveiligd en zijn voor u als huurder elke dag van de week, 24 uur per dag toegankelijk

Ons pand staat aan de Zijperweg in Schagen, slechts zo’n 22 minuten rijden vanaf Alkmaar centrum. Voor een actuele routebeschrijving gebruikt u deze link

opslagruimte schagen ruma verhuur

Waarvoor tijdelijke opslag Alkmaar en omgeving?

Doordat we over een erg divers aanbod van tijdelijke opslagruimtes beschikken worden onze ruimtes voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Onze grotere opslagruimtes worden veelal gebruikt door bedrijven voor het aanleggen van een extra voorraad, tijdelijke opslag van seizoensgebonden producten of het opslaan van een archief. Daarnaast beschikken we voor bedrijven over een multifunctionele ruimte waarin zelfs een eigen toilet aanwezig is. 

De meeste van onze ruimtes worden door particulieren gehuurd. Zij gebruiken de tijdelijke opslag voor veel verschillende doeleinden, maar meestal voor het opslaan van hobby-spullen, tuinsets of bij een verhuizing of verbouwing. Het voordeel van het gebruiken van een tijdelijke opslagruimte is dat je deze natuurlijk opzegt wanneer jij wil, met een opzegtermijn van slechts 1 maand

Welke tijdelijke opslagruimte heb je nodig?

Naast dat onze tijdelijke opslagruimtes variëren in grootte, variëren ze ook in prijs. De prijs van de ruimte is namelijk afhankelijk van de grootte van de ruimte. Voor elke ruimtes bij Ruma Verhuur geldt echter dezelfde service: 24/7 toegankelijk, een vaste en lage prijs, uitstekende beveiliging en maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. 

Hieronder vindt u een actueel overzicht van onze tijdelijke opslagruimtes. De vloeroppervlakte van de ruimte wordt uitgedrukt in m2, en de inhoud van de ruimte wordt uitgedrukt in m3. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet precies weet welke ruimte het beste aansluit bij uw situatie. We helpen u graag bij uw keuze, neemt u hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Z

Opslagruimte 1

 • 2 m2

 • 5,5 m3

 • € 30,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 2

 • 4 m2
 • 10 m3
 • € 45,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 3

 • 7,5 m2

 • 20 m3

 • € 65,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 4

 • 10 m2

 • 27 m3

 • € 80,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 5

 • 21,5 m2

 • 57,5 m3

 • € 180,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte B

 • 60 m2

 • Eigen ingang en toilet

 • Prijs op aanvraag

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Keuzestress?

Weet u niet precies welke opslagruimte u nodig heeft? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Voordelen van een tijdelijke opslagruimte bij Ruma Verhuur

R

U bespaart ruimte in uw huis, schuur of garage

Berg in 1 keer uw vakantiespullen, overbodig meubilair of tuinset op. Hierdoor bespaart u ruimte in uw tuin. schuur, tuinhuis en garage.

R

Onze ruimtes zijn maandelijks opzegbaar

Wanneer u een ruimte huurt bij Ruma Verhuur zit u nergens aan vast, u kunt maandelijks de ruimte opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

R

Uw spullen zijn 100% beveiligd

Bij Ruma Verhuur staat de veiligheid van uw spullen hoog in het vaandel. Alle opslagruimtes bij Ruma Verhuur zijn dan ook 100% beveiligd en alleen voor huurders toegankelijk.

R

Uw spullen zijn voor u 24/7 toegankelijk

Uw opslagruimte bij Ruma Verhuur is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u als huurder. 

Ruimte reserveren

Welke opslagruimte?

Verwerken van gegevens

13 + 2 =

Een ruimte reserveren?

Wilt u een ruimte huren? Dat kan! Vul het formulier in om een ruimte te reserveren en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag bij uw keuze.