0611793838

Opslagruimte Den Helder

Op zoek naar opslagruimte in de omgeving van Den Helder?

Welkom bij Ruma Verhuur!

Voor een opslaglocatie in de buurt van Den Helder bent u bij Ruma Verhuur aan het goede adres. Onze vestiging bevindt zich in Schagen, slechts 25 minuten rijden vanaf Den Helder. Ons aanbod van opslagboxen varieert van ruimtes tussen de 2 m2 tot zelfs 21,5 m2, waarbij de prijs afhankelijk is van de grootte van de ruimte. Alle opslagboxen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor de huurder. Daarnaast zijn alle boxen voorzien van uitstekende beveiliging. 

opslagruimte schagen ruma verhuur

Kleine opslagruimte in omgeving Den Helder

Doordat we een groot aanbod van opslagruimtes hebben bieden we zowel grote als kleine opslagruimtes aan. Op onze locatie in Schagen, vlakbij Den Helder, bieden we al opslagruimtes aan vanaf 2 m2. De kleine opslagruimtes worden vooral gebruikt door particulieren voor het opslaan van bijvoorbeeld tuinmeubilair, wintersportspullen of spullen voor een hobby. Een kleine opslagruimte is ook ideaal wanneer u bijvoorbeeld een motor of een scooter heeft welke u niet in de winter buiten wil laten staan. 

Grote opslagruimte in omgeving Den Helder

Bent u op zoek naar een grote opslagruimte in de omgeving van Den Helder? Ook dan bent u bij Ruma Verhuur in Schagen aan het goede adres. We bieden opslagruimtes aan tot wel 21,5 m2. Ideaal voor bijvoorbeeld het opslaan van extra voorraad of materiaal voor uw bedrijf. Uiteraard kunt u als particulier ook een grote ruimte huren!

Is de ruimte maandelijks opzegbaar?

We snappen dat u de ruimte vaak tijdelijk wil gebruiken en niet vast wil zitten aan een langdurig contract. Om deze reden zijn alle opslagruimtes bij Ruma Verhuur maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van slechts 1 maand. Hierdoor kunt u bij Ruma Verhuur ook prima terecht als tijdelijke opslag wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen. Wilt u de ruimte voor langere tijd gebruiken dan kan dat natuurlijk ook. 

Verschillende ruimtes

In het overzicht van ruimtes wordt gesproken over zowel m2 als m3. Bij m2 spreken we over de vloeroppervlakte van de box, ook wel het aantal vierkante meter genoemd. Bij m3 wordt gesproken over de inhoud van de ruimte, dus hoeveel ruimte er in de box beschikbaar is. Bij m3 wordt ook de hoogte van de ruimte meegerekend. 

Welke opslagruimte heb ik nodig?

We kunnen ons voorstellen dat u nog niet helemaal weet welke opslagruimte bij uw situatie aansluit. We staan u graag te woord om u te adviseren en eens met u mee te denken. Zullen we eens met u meedenken? Neem dan contact met ons op.

Z

Opslagruimte 1

 • 2 m2

 • 5,5 m3

 • € 30,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 2

 • 4 m2
 • 10 m3
 • € 45,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 3

 • 7,5 m2

 • 20 m3

 • € 65,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 4

 • 10 m2

 • 27 m3

 • € 80,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 5

 • 21,5 m2

 • 57,5 m3

 • € 180,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte B

 • 60 m2

 • Eigen ingang en toilet

 • Prijs op aanvraag

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Keuzestress?

Weet u niet precies welke opslagruimte u nodig heeft? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Voordelen van een tijdelijke opslagruimte bij Ruma Verhuur

R

U bespaart ruimte in uw huis, schuur of garage;

Berg in 1 keer uw vakantiespullen, overbodig meubilair of tuinset op. Hierdoor bespaart u ruimte in uw tuin. schuur, tuinhuis en garage.

R

Onze ruimtes zijn maandelijks opzegbaar;

Wanneer u een ruimte huurt bij Ruma Verhuur zit u nergens aan vast, u kunt maandelijks de ruimte opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

R

Uw spullen zijn 100% beveiligd;

Bij Ruma Verhuur staat de veiligheid van uw spullen hoog in het vaandel. Alle opslagruimtes bij Ruma Verhuur zijn dan ook 100% beveiligd en alleen voor huurders toegankelijk.

R

Uw spullen zijn voor u 24/7 toegankelijk;

Uw opslagruimte bij Ruma Verhuur is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u als huurder. 

Ruimte reserveren

Welke opslagruimte?

Verwerken van gegevens

5 + 5 =

Een ruimte reserveren?

Wilt u een ruimte huren? Dat kan! Vul het formulier in om een ruimte te reserveren en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag bij uw keuze.