0611793838
✓ 24/7 toegankelijk | ✓ maandelijks opzegbaar | ✓ 100% beveiligd

Opslagruimte Heerhugowaard

Opslagruimte in omgeving Heerhugowaard voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een opslag voor bijvoorbeeld uw tuinspullen, wintersportspullen of uw huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing? Welkom bij Ruma Verhuur. Onze vestiging bevindt zich in Schagen, zo’n 20 minuten rijden van Heerhugowaard. Al onze opslagruimtes zijn voorzien van uitstekende beveiliging en zijn voor u als huurder 24/7 toegankelijk. 

opslagruimte schagen ruma verhuur

Kleine opslagruimte Heerhugowaard 

Op zoek naar een kleine opslagruimte in de buurt van Heerhugowaard? Ons aanbod van verschillende opslagruimtes is erg gevarieerd. We bieden zowel kleine als grote opslagruimtes aan, zo vindt u altijd een ruimte die bij uw situatie past. De kleinere opslagruimtes worden vooral gereserveerd door particulieren die een tijdelijke opslag zoeken voor hobby spullen, tuinspullen of kampeerspullen. Uiteraard zijn de kleine opslagruimtes ook te reserveren door bedrijven die een kleine voorraad willen aanleggen en willen dat deze goed beveiligd staat. 

Bent u op zoek naar een kleine opslagruimte? Bekijk dan eens de ruimtes 1 en 2, deze beginnen al vanaf € 25,- per maand.

Grote opslagruimte Heerhugowaard

Onze grote opslagruimtes in ons pand in Schagen (nabij Heerhugowaard) beginnen vanaf 7,5 m2 tot zelfs 21,5 m2. De prijzen zijn gevarieerd en afhankelijk van de grootte van de ruimte. De grotere opslagruimtes zijn ideaal voor het opslaan van bijvoorbeeld een winkelvoorraad of bedrijfsspullen. Zo staan ze goed beveiligd, heeft u er altijd toegang toe en staan ze altijd warm en droog. Uiteraard zijn onze grote opslagruimtes ook voor particulieren beschikbaar!

U huurt bij ons al een grote opslagruimte (7,5 m2) vanaf € 60,- per maand. Alle ruimtes zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een maand. Benieuwd naar onze grote opslagruimtes? Bekijk de opslagruimtes 3, 4 en 5.

Maandelijks opzegbaar

We kunnen ons voorstellen dat u niet vast wil zitten aan een langdurig contract. Veel van onze klanten willen slechts een opslagruimte voor tijdelijk gebruik. Om deze reden zijn alle opslagruimtes maandelijks opzegbaar, we hanteren hierbij slechts een opzegtermijn van 1 maand. Ideaal dus wanneer u een tijdelijke opslagruimte zoekt voor een verbouwing of verhuizing.

Afmetingen opslagruimtes

Alle ruimtes op de website worden aangeduid met m2 en m3. M2 staat voor het aantal vierkante meters van de ruimte, de vloeroppervlakte. Bij m3 gaat het over de inhoud van de ruimte, hierbij wordt dus ook de hoogte van de ruimte meegenomen. Heeft u spullen die u goed kunt stapelen? Dan kunt u dus het beste kijken naar het aantal m3. 

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Welke ruimte past bij uw situatie? We kunnen ons voorstellen dat u dit niet precies weet. We helpen u dan ook graag bij deze keuze door u te adviseren over welke ruimte bij uw situatie past. Zullen we eens met u meedenken? Neem vrijblijvend contact met ons op

Z

Opslagruimte 1

 • 2 m2

 • 5,5 m3

 • € 30,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 2

 • 4 m2
 • 10 m3
 • € 45,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 3

 • 7,5 m2

 • 20 m3

 • € 65,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 4

 • 10 m2

 • 27 m3

 • € 80,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 5

 • 21,5 m2

 • 57,5 m3

 • € 180,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte B

 • 60 m2

 • Eigen ingang en toilet

 • Prijs op aanvraag

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Keuzestress?

Weet u niet precies welke opslagruimte u nodig heeft? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Voordelen van een tijdelijke opslagruimte bij Ruma Verhuur

R

U bespaart ruimte in uw huis, schuur of garage;

Berg in 1 keer uw vakantiespullen, overbodig meubilair of tuinset op. Hierdoor bespaart u ruimte in uw tuin. schuur, tuinhuis en garage.

R

Onze ruimtes zijn maandelijks opzegbaar;

Wanneer u een ruimte huurt bij Ruma Verhuur zit u nergens aan vast, u kunt maandelijks de ruimte opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

R

Uw spullen zijn 100% beveiligd;

Bij Ruma Verhuur staat de veiligheid van uw spullen hoog in het vaandel. Alle opslagruimtes bij Ruma Verhuur zijn dan ook 100% beveiligd en alleen voor huurders toegankelijk.

R

Uw spullen zijn voor u 24/7 toegankelijk;

Uw opslagruimte bij Ruma Verhuur is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u als huurder. 

Ruimte reserveren

Welke opslagruimte?

Verwerken van gegevens

7 + 12 =

Een ruimte reserveren?

Wilt u een ruimte huren? Dat kan! Vul het formulier in om een ruimte te reserveren en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag bij uw keuze.