0611793838

Opslagruimte Alkmaar

Op zoek naar opslagruimte Alkmaar en omgeving? Welkom bij Ruma Verhuur, de opslagpartner voor particulieren en bedrijven.

Bent u op zoek naar een opslaglocatie in Alkmaar en omgeving voor bijvoorbeeld uw meubels, voorraad of hobby spullen? Dan wilt u er zeker van zijn dat de spullen goed beveiligd en droog staan. Ruma Verhuur beschikt over een nieuwe opslaglocatie in Schagen, zo’n 20 minuten rijden vanaf Alkmaar. Onze opslagruimtes zijn 100% beveiligd en uitsluitend voor huurders 24/7 toegankelijk, zo hoeft u nooit te wachten om bij uw spullen te komen. 

opslagruimte schagen ruma verhuur

Opslagruimte Alkmaar voor een verhuizing of verbouwing

Gaat u verhuizen en wilt u hiervoor uw spullen tijdelijk opslaan? Dan zijn onze opslagruimtes ideaal voor ons. Doordat onze opslagruimtes sterk in grootte variëren kunnen we voor bijna iedere situatie een geschikte opslagruimte bieden. Daarnaast zijn al onze ruimtes maandelijks opzegbaar en geldt hierbij slechts een opzegtermijn van 1 maand. Ideaal dus voor wanneer u gaat verhuizen of verbouwen. 

Opslagruimte voor hobby

Heeft u een leuke hobby waarvoor u eigenlijk geen ruimte heeft? Geen probleem! Onze ruimtes bieden voor veel hobby’s een oplossing. Zo slaat u gemakkelijk uw kano’s, fietsen, motor, surfspullen of elektrische apparatuur op. Weet u niet zeker hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw hobby? Geen probleem, als u contact opneemt denken we graag met u mee.

Seizoensgebonden opslag

Veel van onze huurders gebruiken de opslagruimtes als seizoensgebonden opslag. Onze opslagruimtes bieden hiervoor de ideale oplossing omdat u thuis ruimte bespaart en uw spullen warm, droog en beveiligd staan. Daarnaast zit u niet vast aan een langdurig contract, waardoor u gemakkelijk huurt voor een seizoen. 

Opslag voor wintersport

Bent u liefhebber van wintersport? Dan heeft u vast uw eigen spullen. In veel gevallen worden deze spullen echter maar een kleine periode per jaar gebruikt, waardoor het de rest van het jaar ruimte inneemt in uw schuur, kast of zolder. Voor de opslag van uw wintersportspullen bieden we al opslagruimtes aan vanaf 2 m2.

Opslag voor tuinspullen

Zit u graag in de tuin? Dan heeft u vast een mooie tuinset en een parasol. Wij vinden het zonde om deze het hele jaar buiten te laten staan, en als u deze binnen zet neemt het al snel veel ruimte in. Wilt u thuis ruimte besparen? Reserveer dan een opslagruimte voor uw tuinspullen bij Ruma Verhuur. 

Opslagruimte voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar een opslagruimte voor bijvoorbeeld uw voorraad of gereedschap? Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe pand in Schagen, zo’n 20 minuten rijden vanaf Alkmaar. 

Welke opslagruimte heb ik nodig?

We kunnen ons voorstellen dat u nog niet helemaal weet welke opslagruimte bij uw situatie aansluit. We staan u graag te woord om u te adviseren en eens met u mee te denken. Zullen we eens met u meedenken? Neem dan contact met ons op.

Z

Opslagruimte 1

 • 2 m2

 • 5,5 m3

 • € 30,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 2

 • 4 m2
 • 10 m3
 • € 45,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 3

 • 7,5 m2

 • 20 m3

 • € 65,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 4

 • 10 m2

 • 27 m3

 • € 80,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte 5

 • 21,5 m2

 • 57,5 m3

 • € 180,- per maand

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Z

Opslagruimte B

 • 60 m2

 • Eigen ingang en toilet

 • Prijs op aanvraag

Deze ruimte is momenteel niet beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.

Keuzestress?

Weet u niet precies welke opslagruimte u nodig heeft? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Voordelen van een tijdelijke opslagruimte bij Ruma Verhuur

R

U bespaart ruimte in uw huis, schuur of garage;

Berg in 1 keer uw vakantiespullen, overbodig meubilair of tuinset op. Hierdoor bespaart u ruimte in uw tuin. schuur, tuinhuis en garage.

R

Onze ruimtes zijn maandelijks opzegbaar;

Wanneer u een ruimte huurt bij Ruma Verhuur zit u nergens aan vast, u kunt maandelijks de ruimte opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

R

Uw spullen zijn 100% beveiligd;

Bij Ruma Verhuur staat de veiligheid van uw spullen hoog in het vaandel. Alle opslagruimtes bij Ruma Verhuur zijn dan ook 100% beveiligd en alleen voor huurders toegankelijk.

R

Uw spullen zijn voor u 24/7 toegankelijk;

Uw opslagruimte bij Ruma Verhuur is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk voor u als huurder.

Ruimte reserveren

Welke opslagruimte?

Verwerken van gegevens

7 + 5 =

Een ruimte reserveren?

Wilt u een ruimte huren? Dat kan! Vul het formulier in om een ruimte te reserveren en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem! Wij helpen u graag bij uw keuze.